Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘Koken voor mannen’ in de Wijkkeuken

‘Koken voor mannen’ in de Wijkkeuken

Wegens groot succes gaat er in februari weer een cursus van start in de Wijkkeuken van Wijkcentrum KAZ aan de Karel Doormanlaan  in Zwijndrecht.
De cursus heet ‘Koken voor mannen’ en zal plaatsvinden in de wijkkeuken op donderdagen van 16.30 uur tot 18.45 uur. Gedurende 8 lessen zal u onder begeleiding van een enthousiaste kokkin allerlei basismethoden en technieken en heerlijke recepten leren die u dagelijks thuis kunt gebruiken. De lessen zijn gericht op de beginnende kok.                                                    De lessen staan gepland op 26 februari 5, 12, 19 en 26 maart 2,9 en 16 april.
Enthousiast geworden voor deze cursus? Geef u nu op via de mail: l.vanderwal@diverz.info of bellen naar Diverz 078-6191276

Wanneer?
Van 26 februari 2015 16.30 uur tot 16 april 2015 18.45 uur
Organisator
Wijkcentrum KAZ
06-33616675
L.vanderwal@diverz.info
Locatie:
Karel Doormanlaan 66
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.