Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vogels spotten

Vogels spotten

Zaterdag 18 april nodigen we de jeugd van 8 jaar en ouder uit om naar ’t Weetpunt te komen. Het voorjaar is begonnen en alle vogels komen  weer terug in ons land en beginnen hun nest te bouwen. Onze vogelgids staat klaar om jullie daar veel over te vertellen en te leren.

Samen gaan we de natuur in om te kijken of we vogels kunnen spotten. Dus als je een verrekijker hebt mag je die meenemen.

 

Wanneer?
18 april 2015 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.