Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommel- kleding- en boekenmarkt bij O&O

Rommel- kleding- en boekenmarkt bij O&O

Op zaterdag  18 april  a.s. organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O van 10.00 tot 13.00 uur in en rondom haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de  jaarlijkse  rommel- kleding- en boekenmarkt.  

De opbrengst komt ten goede van het materiaalfonds.

Allerlei gebruikte spullen, boeken, platen, speelgoed  en nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom. Dit alles kan  op de zelfde locatie worden ingeleverd op dinsdag  14 april en donderdag  16 april  tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Alice de Jong telefoon 078-6121913.

Wanneer?
18 april 2015 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.