Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwijndrechtse Koningsspelen

Zwijndrechtse Koningsspelen

Op vrijdagmorgen 24 april vinden de Zwijndrechtse Koningsspelen plaats. Ruim 1.600 basisschoolleerlingen strijden om de titel Koning van de Spelen en spelen hun eigen sporttoernooi. Er doen meer dan 10 verenigingen mee aan het evenement en 17 scholen

Wanneer?
24 april 2015 van 08.30 tot 13.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
078-7703683
s.vat@zwijndrecht.nl
Locatie:
Develstein, Develpark, Bakestein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.