Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandeling langs koninklijke planten

Wandeling langs koninklijke planten

In verband met Koningsdag verzorgen enthousiaste IVN gidsen, een dag eerder op zondag 26 april, een wandeling in het Arboretum Munnike Park langs koninklijke bomen en planten. De wandeling start om 13.30 bij ’t Weetpunt Develpad 169 in Zwijndrecht en en duurt ongeveer 1 ½ uur.

De koningslinde is misschien wel de bekendste koninklijke boom, maar bijvoorbeeld ook pruikenboom Royal Purple en pioenroos Yellow Queen hebben iets koninklijks in hun naamgeving. Naast plantennamen van koninklijk bloed, is er ook aandacht voor voorjaarbloeiers.

Deze rondleiding is gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie over het IVN en andere publiekswandelingen op www.ivn.nl/dordrecht.

Wanneer?
26 april 2015 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.