Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

de Taal van Dansen

de Taal van Dansen

De ‘Taal van dansen’ in Xiejezo.

In wijkcentrum Xiejezo organiseert Diverz ‘dansen voor vrouwen’.  Tijdens de les waar dans en muziek uit verschillende culturen aan bod komt, wordt ook aandacht geschonken aan de Nederlandse taal en de betekenis van de muziek. Onder leiding van een enthousiaste en gediplomeerde docente wordt er gedanst en gepraat in het Nederlands.

De lessen vinden plaats in wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10 in Zwijndrecht. Vrouwen vanaf 16 jaar zijn welkom op donderdag 4 juni en 11 juni om 9.00 uur (tot 10.30 uur)voor een gratis proefles.

Opgeven is niet nodig!

Wanneer?
Van 4 juni 2015 09.00 uur tot 11 mei 2015 10.30 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.