Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede open dag in Pietermankerk

Tweede open dag in  Pietermankerk

Zaterdag 4 juli wordt voor de tweede keer in dit zomerseizoen open dag gehouden in de Pietermankerk. Van 12 tot 4 uur staan de deuren van het historische en pittoreske kerkgebouw aan de Burgemeester mr C. Hogeweglaan, vlak bij de kinderboerderij en het zwembad, in Zwijndrecht  open voor bezichtiging voor belangstellenden. Zoals bekend kan het gebouw als een van de weinige monumenten in Zwijndrecht worden beschouwd.

De Stichting Behoud Pietermankerk, die de open dag organiseert, is er veel aan gelegen om de Pietermankerk als monument in goede staat te houden. Daarom is het gewenst om er meer bekendheid aan te geven. Op de open dag is er uitgebreide informatie aanwezig over de geschiedenis van de Pietermankerk, zoals fotoboeken, krantenknipsels en folders. Vertegenwoordigers van  de Stichting zijn aanwezig voor tekst en uitleg aan het publiek.Verkrijgbaar zijn  ook setjes kaarten met leuke gezichten van de Pietermankerk. Sinds kort beschikt de Pietermankerk over een nieuw orgel. Het zal op de open dag bespeeld worden door Marco Reedijk.

Wanneer?
4 juni 2015 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
Pietermankerk
Locatie:
Pietermankerk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.