Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst jongerenontmoetingsplaats Develpark

Inloopbijeenkomst jongerenontmoetingsplaats Develpark

Op en rond de grote parkeerplaats in het Develpark staan regelmatig één of meerdere groepen hangjongeren. Om overlast voor bezoekers van het park, de Develhal, zwembad, Kiboehoeve en het Develpaviljoen te beperken

wil de gemeente aan de rand van het park tegenover het zwembad op het half verharde parkeerterrein twee jongerenontmoetingsplaatsen (JOP's) gaan plaatsen.

Op donderdag 4 juni organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst voor bewoners van Zwijndrecht die gebruik maken van het Develpark, om dit plan te bespreken. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur bent u van harte welkom op het gemeentehuis en kunt u in gesprek met politie (wijkagenten), jongerenwerkers van Diverz, straatcoaches en ambtenaren van de gemeente Zwijndrecht. U hoeft zich voor deze bijeenkomst niet vooraf aan te melden.

Ideeën en suggesties voor het dagelijks beheer van de JOP worden deze avond geïnventariseerd zodat een beheergroep hiermee aan de slag kan. De beheergroep zal bestaan uit bewoners, ondernemers in het park en professionals en bespreekt regelmatig het gebruik van de JOP.

 

Wanneer?
4 juni 2015 van 18.00 tot 20.00 uur
Organisator
Gemeente
a.van.die@zwijndrecht.nl
Locatie:
Gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.