Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Interkerkelijke nacht van gebed

Vrijdag 5 juni om 20.00 uur start in Zwijndrecht de jaarlijkse interkerkelijke Nacht van Gebed voor vervolgde christenen, die duurt tot zaterdag ochtend 6.00 uur.

Dit jaar in De Ark ( kapel van de Lindonk , ingang tegenover parkeergarage Walburg). Iedereen wordt van harte uitgenodigd om (een deel van) deze avond/nacht samen te komen. Om biddend verbonden te zijn met vervolgde christenen wereldwijd en op de bres te staan voor hen. Het thema ‘ Wees Wakker! ‘ is een oproep om één nacht wakker te blijven om te bidden voor de vervolgde kerk. “Moedig ons aan om vol te houden, bid voor ons”, zegt de Iraakse pastor Douglas. Hij doet wat hij kan voor Iraakse vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor Islamitische Staat. Gelooft u dat uw gebed impact heeft?

Vervolging neemt wereldwijd toe en komt dichterbij. Vervolgde christenen roepen ons op om nuchter en waakzaam te zijn én voor hen te bidden. Dat is wat 5 op 6 juni op verschillende plaatsen in Nederland en Vlaanderen gebeurt. De avond/nacht is in gebedsblokken ingedeeld. Ieder gebedsblok wordt ingeleid door een kort filmfragment vanuit diverse landen en eindigt met muziek en zang. Naast de informatie en gebedspunten is er halverwege de nacht een live-verbinding met christenen uit Noord-Korea en Syriė.

Doe je mee aan de Nacht van Gebed? Voor meer info www.nachtvangebed.nl
 
 

Wanneer?
Van 5 juni 2015 20.00 uur tot 6 juni 2015 06.00 uur
Organisator
Nacht van Gebed
Locatie:
Kapel van Lindonk
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.