Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Gezond Gewicht op Maat

Open Dag Gezond Gewicht op Maat

Op 6 juni opent Gezond Gewicht op Maat (praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies) haar deuren voor eenieder die de praktijk wilt komen bekijken. Indien gewenst kun je informatie krijgen over de mogelijkheden voor het krijgen van voedingsadvies of het volgen van cursussen en/of workshops op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Iedere bezoeker kan een afspraak maken voor een gratis lichaamsanalyse t.w.v. € 10,00. Daarnaast zijn er nog andere interessante aanbiedingen.

Wanneer?
6 juni 2015 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
Gezond Gewicht op Maat
0615289825
gezondgewichtopmaat@live.nl
Locatie:
Kapitein Horsmanflat 29, Zwijndrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.