Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeravondconcert met de beiaard

Zomeravondconcert met de beiaard

Op woensdagavond 10 juni vindt het zomeravondconcert met de beiaard plaats op het Raadhuisplein. Ook dit jaar heeft cultureel centrum ToBe musici bereid gevonden mee te werken aan het concert. Het Drechtsteden Jeugdorkest en het Ridderkerks saxofoonkwartet treden samen met beiaardier Jan van der Zwart op. Het concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Voorafgaand aan het concert heet wethouder Jolanda de Witte ieder van harte welkom met een welkomstwoord.

Wij ontvangen u graag op het Raadhuisplein, waar u kunt genieten van de muziek, een hapje en een drankje. Ook bij slecht weer gaat het concert door. U wordt dan ontvangen in de trouwzaal van het gemeentehuis.

Expositie
Wilt u meer weten over de beiaard en zijn bestaansgeschiedenis? Kom dan horen, zien en ervaren tijdens de expositie 'Van carillon naar beiaard'. Stichting Beiaard Zwijndrecht exposeert voor publiek van woensdag 3 juni tot en met vrijdag 19 juni in de vernieuwde expositieruimte van het gemeentehuis. De openingstijden zijn op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. De ingang van de expositieruimte is gelegen aan de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht.

Wanneer?
10 juni 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Raadhuisplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.