Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groote Lindt start 3e editie straatvoetbaltoernooi

Groote Lindt start 3e editie straatvoetbaltoernooi

Na wijkvoetbaltoernooi op initiatief van v.v. Groote Lindt wordt er dit jaar het straatvoetbaltoernooi georganiseerd. In samenwerking de Toppie-Sportcoaches groeide het wijkvoetbaltoernooi uit tot een jaarlijks evenement. Het is echter om financiële redenen niet meer mogelijk om in alle wijken een voorronde te organiseren. Dit jaar wordt op één dag, zaterdag 4 juli, een straatvoetbaltoernooi georganiseerd op de parkeerplaats van v.v. Groote Lindt

Het toernooi wordt gespeeld met teams van 4 spelers op 2 speelvelden. Het toernooi staat open voor teams in de basisschoolgroepen 5/6 en 7/8. Aanmelden doe je met een team van minimaal 4 en maximaal 6 spelers.

Op zaterdag 4 juli wordt om 10.00 uur gestart met 2 poules van 5 teams voor de basisschoolgroepen 5/6. Vanaf 13.00 zullen de wedstrijden voor de basisschoolgroepen 7/8 starten. Ook voor deze wedstrijden is er ruimte voor maximaal 10 teams.

Aanmelden kan via een digitaal aanmeldingsformulier op de website van v.v. Groote Lindt (www.grootelindt.nl)  Deelname is gratis en meld je team snel aan want vol = vol.

Wanneer?
17 juni 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
VV Groote Lindt
Locatie:
Parkeerplaats VV Groote Lindt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.