Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugd natuurmiddag

Jeugd natuurmiddag

Het gehele jaar organiseert IVN natuuractiviteiten voor de jeugd . Een zaterdag- en/of een woensdagmiddag van de maand maken de kinderen met hun (groot) ouders op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving.

Het doel is dat de kinderen de natuur leren waarderen en aandacht hebben voor dieren en planten in hun omgeving. Kennis is hierbij minder belangrijk; voorop staat de beleving bij het ontdekken en de verwondering over al dat moois in de natuur!

De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van de Vereniging Natuur – en Milieueducatie en door vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard.


Vandaag werken we met het thema: Waterdiertjes
 
De activiteit is voor de jeugd van 8 – 11 jaar en ouders, grootouders, ooms, tantes etc.
Er is een inleiding, gevolgd door een buitenactiviteit met begeleiding in klieine groepjes, nabespreking tot slot.

Vaste medewerkers die aanwezig zijn: Rineke Kuijper, Joke Pors, Henny de Bakker en Jan Tjassing.

Wanneer?
17 juni 2015 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Harry Aardoom
h.a.aardoom@kpnmail.nl
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.