Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

53ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi

53ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi

Maar liefst 77 teams ingeschreven voor het 53ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi
 
Zwijndrecht (6 juni 2015) – Op zaterdag 20 juni zal traditiegetrouw het jaarlijkse Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi worden georganiseerd op het Sportcomplex Develstein. Op de velden van sv Conventus en CKV Albatros zullen er dit jaar binnen verschillende categorieën maar liefst 77 verschillende teams in actie komen, vijf meer dan vorig jaar het geval was. In totaal gaat het om ongeveer 600 kinderen die tijdens dag zullen sporten.
 
Binnen elke leeftijdscategorie zijn de deelnemende teams ingedeeld in poules, waarin teams zich kunnen plaatsen voor de kwartfinales. Voordat deze kwartfinales kunnen beginnen zal er eerst een wedstrijd tussen leerkrachten van verschillende scholen en de Zwijndrechtse burgemeester Dominic Schrijer, wethouders en leden van de gemeenteraad worden gespeeld.
 
Na een prijsuitreiking voor de poulewedstrijden zal het toernooi vervolgens voortgezet worden voor teams uit groepen 5/6 en 7/8 met de kwartfinales en de halve finales. Na de halve finales zal in de finales worden bepaald wie zich de winnaars mogen noemen van de 53ste editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi!
 
Naast het hebben van plezier en het sporten zelf staat tijdens het Meesterwerk Schoolkorfbal ook dit jaar weer sportiviteit centraal. Het team dat zich gedurende het toernooi het sportiefst opstelt mag de fairplay prijs in ontvangst nemen.
 
Wil je dit allemaal niet missen, kom dan op zaterdag 20 juni naar sportcomplex Develstein voor de 53e editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi.

Wanneer?
20 juni 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
SV Conventus
Locatie:
Sportcomplex Develstein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.