Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kiwanis Haringparty

Kiwanis Haringparty

Op 22 juni organiseert Kiwanis Zwijndrecht een feestelijke Haringparty. De opbrengst van dit evenement zal gedoneerd worden aan het Jeugdspeelpark Hendrik-Ido-Ambacht. Zij stellen het enorm op prijs u als bezoeker op de Haringparty te begroeten.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Florizz.

Wanneer?
22 juni 2015 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kiwanis
Locatie:
Florizz aan Veerplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.