Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verwendag voor alleenstaande Moeders

Verwendag voor alleenstaande Moeders

Kerk organiseert verwendag voor alleenstaande moeders met het thema ‘Beach’
Speciaal voor moeders die er alleen voor staan organiseert de kerk Nehemia Ministries een zomerse verwendag. Een dag om er even helemaal uit te zijn, de zomer te proeven en je eens heerlijk te laten verwennen!

Programma
Vanaf 09.15 uur zijn de moeders welkom en staat er koffie, thee en iets lekkers voor hen klaar. Tussen 10.00 uur en 14.30 uur kunnen ze genieten van heerlijke verwenmomenten (massage, luxe gezichtsverzorging), een creatieve workshop, een heerlijke lunch en de mogelijkheid om te praten en te bidden.

Speciaal voor kinderen
Voor de kinderen in de leeftijd van groep 3 t/m 8 bieden we een geweldig kidsfeest aan. Ze gaan met elkaar naar een indoorspeelparadijs.

Aanmelden en meer informatie
Kijk op www.nehemia.nl voor een overzicht van alle verwenmomenten en workshops en meer informatie over het kidsfeest. Meld je snel aan voor deze dag. Aanmelding is verplicht (sluit zaterdag 20 juni). De hele dag is gratis!

Geschiedenis
Nehemia Ministries organiseert sinds 2004 dagen voor alleenstaande moeders. De ochtenden begonnen ooit met 20 moeders. Inmiddels bezoeken meer dan 200 alleenstaande moeders de verwendagen.

Datum             zaterdag 27 juni 2015
Locatie            Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht
Tijd                  10.00 – 14.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur)
 

Wanneer?
27 juni 2015 van 10.00 tot 14.30 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.