Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Noordpark: Roadshow 'Veiliger de Zomer' door

Noordpark: Roadshow 'Veiliger de Zomer' door

Kom naar de Roadshow 'Veiliger de Zomer door' op 27 juni van 12.00 tot 18.00 uur in het Noordpark. Ontdek wat u zelf kunt doen aan een veiliger woon- en leefomgeving.

Dit jaar wordt de Roadshow Veiliger de Zomer door samen met het Noordparkfestival gehouden. In het Noordpark valt van alles te beleven. U kunt informatie krijgen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de zomer en de vakantie. Denk hierbij aan het veilig aansteken van de barbecue, veiligheid op het water en natuurlijk ook veilig op pad met de caravan en nog veel meer!

Demonstraties en workshops
Kom ook kijken naar demonstraties van de hulpdiensten of volg één van de workshops. Ga in gesprek over een veiliger woon- en leefomgeving met een brandweerman, EHBO-er, ambulancehulpverlener of politieagent. Bekijk verschillende hulpverleningsvoertuigen van binnen en van buiten. Ook de gemeenten Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, wijk- en buurtpreventie en het zakkenrollerspreventieteam zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Het belooft een spectaculaire middag te worden.

Wanneer?
27 juni 2015 van 12.00 tot 18.00 uur
Organisator
Roadshow veiliger de zomer door
Locatie:
Noordpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.