Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spraakmakende modeshow in De IJsvogel

Spraakmakende modeshow in De IJsvogel

In de brasserie van de Swinhove Groep locatie De IJsvogel op het IJsvogelplein 300 te Zwijndrecht, wordt op woensdag 8 juli in samenwerking met modeservice De Brug een spraakmakende modeshow georganiseerd. Aanvang 14.30 uur – 16.30 uur . Aansluitend aan de modeshow kunt u kleding passen en kopen. Deze dag is er ook een uitverkoop met korting tot wel 75 %.

Klassieke dames – en herenmode. Ervaren deskundige verkopers aanwezig en er is een mogelijkheid om kleding te passen. U kunt deze middag, als u kleding koopt pinnen.

Iedereen is welkom. U vindt ons op het IJsvogelplein 300 te Zwijndrecht.

Wanneer?
8 juli 2015 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Brasserie de IJsvogel
Locatie:
IJsvogelplein 300
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.