Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Activiteitenvoor jongeren in en om Kijkcentrum KAZ

Activiteitenvoor jongeren in en om Kijkcentrum KAZ

Activiteitenvoor jongeren in en om Kijkcentrum KAZ
Elke woensdagmiddag vanaf 16:00 organiseert welzijnsorganisatie Diverz een kookcursus voor jongeren tussen de 10 en 20 jaar. Onder begeleiding van vrijwilligers maken de jongste kinderen een lekker toetje en de oudere jongeren bereiden het hoofdgerecht. Jongeren kunnen gratis deelnemen, maar moeten zich wel aanmelden via m.kruidenier@diverz.info.
Vanwege de bouw van het nieuwe wijkcentrum maakt Diverz gebruik van het pand daar tegenover, gelegen aan de Karel Doormanlaan 55. Dit is naast de kookcursus o.a. elke woensdag geopend van 14:00 tot 22:00 voor ouderen en jongeren om elkaar te ontmoeten.
Woensdag 22 juli wordt de nieuwe voetbalkooi aan de Kloosstraat officieel geopend. Deze dag vinden er diverse activiteiten plaats voor jongeren. Voor meer informatie over dit alles kunt u contact opnemen met Diverz via 078-619 12 76 (Kees Boot).

Wanneer?
Van 15 juli 2015 16.00 uur tot 26 augustus 2015 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum KAZ
06-33616675
L.vanderwal@diverz.info
Locatie:
Karel Doormanlaan 55
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.