Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatervoorstelling 'Torenhoog'

Theatervoorstelling 'Torenhoog'

Zaterdag 5 september  is er in de Maranathakerk Zwijndrecht (Koninginneweg 1A, Zwijndrecht) een leuke theatervoorstelling voor de leeftijd 4+ jaar. Dit is een voorstelling verzorgd door Matthijs Vlaardingerboek. Hij neemt ons mee in het verhaal ‘Torenhoog’. Bij dit thema wordt op een mooie en interactieve manier duidelijk gemaakt dat je bij Jezus kunt schuilen en veilig bent. Matthijs is een beroeps-verhalenverteller, goochelaar en buikspreker.

De voorstelling is van 10.30u – 11.45u. Daarna is er naast het bekijken van de kerk nog van alles voor de kinderen te doen! We bieden u graag nog wat drinken en lekkers aan. De deuren zijn vanaf 10.15u open.

Wanneer?
5 september 2015 van 10.30 tot 11.45 uur
Organisator
Maranathakerk
jez@gkvzwijndrecht.nl
Locatie:
Koninginneweg 1a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.