Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag en expositie bij Fotoclub Zwijndrecht

Open dag en expositie bij Fotoclub Zwijndrecht

Ben jij een fotograaf die verder wil? Kom eens kijken bij fotoclub Zwijndrecht!
Op zaterdag 12 september 2015 organiseert fotoclub Zwijndrecht een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Open dag 12 september
Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto’s en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub.

Fotoclub Zwijndrecht wil een laagdrempelige vereniging zijn, waarin plaats is voor gevorderden, maar ook voor beginners in een gezellige sfeer. Kortom Fotoclub Zwijndrecht is een club waarin gevorderden en beginners volop kunnen genieten van hun prachtige hobby. Kom zaterdag 12 september kijken bij Fotoclub Zwijndrecht. Maandag 14 september is er een introductieavond voor nieuwe leden, aanvang 20.00 uur.  Neem ook alvast een kijkje op onze website. Je vindt er informatie over wie we zijn en over ons programma: www.fotoclubzwijndrecht.nl

Expositie
Op de expositie zijn foto’s te zien van leden die vorig jaar lid zijn geworden van de fotoclub. Wat je vaak hoort van nieuwe leden is dat zij heel anders zijn gaan kijken en het oog nu valt op details waar ze voorheen aan voorbij liepen. Als je de tentoonstelling bekijkt kan je bijna niet anders concluderen dat het andere kijken snel leidt tot bijzondere foto’s.
Een kleinere expositie is samengesteld met foto’s die allemaal met beeldbewerkingssoftware tot stand zijn gekomen. Uitgangspunt was een hele gewone foto van de Zeelandbrug. Iedereen is dus begonnen met dezelfde foto. Het resultaat is zeer verrassend en allemaal anders.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open dag: zaterdag 12 september 2015 van 11.00 tot 16.00 uur.
Introductieavond: maandagavond 14 september 2015 aanvang 20.00 uur
De fotogalerie is geopend op zaterdag 12, 19 en 26 september van 11.00 uur tot 16.00 uur. Toegang gratis

Wanneer?
12 september 2015 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.