Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkoping Woonzorgcentrum Nebo

Verkoping Woonzorgcentrum Nebo

Op deze verkoping is er voor elk wat wils. U kunt er terecht voor lekkernijen uit eigen keuken, fruit/groenten, snoep, ijs, bonbons, poffertjes, kaas/nootjes, handwerkartikelen, kalenders, (foto)kaarten, boeken, cd's, bloemen, bolchrysanten, speelgoed, kleine cadeauartikelen, bakmixen, beenmode, nachtkleding, ondergoed, HARA en Aloë Vera producten.

Er is ook een rommelmarkt met kleine artikelen. In het restaurant kunt u een kopje koffie/thee, frites, snacks en frisdranken gebruiken.

De opbrengst van de verkoping wordt gebruikt voor het aanbrengen van camouflagestickers op ramen, gangen en deuren op de afdeling Kleinschalig Wonen.

Wanneer?
19 september 2015 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Woonzorgcentrum Nebo
078-6124288
Locatie:
Hoofdland 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.