Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praten over veilig verkeer in Wijk Noord

Praten over veilig verkeer in Wijk Noord

Het onderwerp veiliger verkeer is één van de belangrijkste punten die genoemd zijn tijdens de wijktafels in de wijken Kort Ambacht en Noord die eerder dit jaar zijn gehouden. De gemeente wil daarover graag verder praten met bewoners en nodigt ze uit op een tweetal bijeenkomsten om met het thema Veilig Verkeer aan de slag te gaan. De bewoners die eerder de wijktafels bezochten zijn uitgenodigd. Ook andere bewoners uit de wijk zijn van harte welkom.

Wijk Noord
De bewoners van de wijk Noord zijn van harte welkom om woensdagavond 4 november. De bijeenkomst is van 19.30 – 21.00 uur in het Loket aan de Laurensvliet 2-R. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Wethouder Robert Kreukniet (Verkeer) is bij beide avonden aanwezig.

Veilig verkeer Nederland
De avonden worden samen met  Veilig Verkeer Nederland (VVN) , de wijkagent en de gemeente ingevuld. VVN brengt de verkeersveiligheidsproblematiek in de wijk nauwkeurig in kaart, stelt de oorzaken vast en maakt daarna samen met bewoners de vertaling naar oplossingen en toepasbare maatregelen om de verkeersveiligheid te vergroten.

Aanmelden
Het is fijn te weten hoeveel personen er op deze avond aanwezig zijn. Daarom het verzoek
u aan te melden bij het wijkbureau via wijkbureau@zwijndrecht.nl of 078 - 770 3705.

Wanneer?
4 november 2015 van 19.15 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkbureau
078 - 770 3705
wijkbureau@zwijndrecht.nl
Locatie:
Laurensvliet
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.