Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo bij Xiejezo

Bingo bij Xiejezo

Wijkcentrum Xiejezo heeft een gezellige bingo avond op vrijdag 7 november.
Zoals gewoonlijk, zijn er weer leuke prijzen te verdienen. Tijdens de pauze zijn er, tegen redelijke prijzen, hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de bar. De zaal is open om 19.30 uur. De bingo begint om 20.00 uur. Kom naar Xejezo en misschien bent u wel degene die met een leuke prijs naar huis gaat. Wijkcentrum Xiejezo vindt men aan de Grote Beerstraat 10 in Zwijndrecht.
 

Wanneer?
7 november 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.