Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunst in het Kwadraat

Kunst in het Kwadraat

In Galerie Glas + is weer wat nieuws te bekijken! Mariëlle Braanker is begonnen met het maken van artprints. Ze voegt twee elementen van haar prachtige glasobjecten samen tot een bijzonder nieuw kunstwerk: Kunst in het Kwadraat.
De expositie is dagelijks, ook 's avonds te bezichtigen na afspraak.
Zo kunt u rustig en geheel vrijblijvend onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kennis maken met Kunst in het Kwadraat!
Mocht u liever geen afspraak maken, zet dan 7 november in uw agenda. Dan is de galerie open tussen 13.30 en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom tijdens de Open Atelierroute 14 en 15 november tussen 11.00 en 17.00 uur.

Wanneer?
7 november 2015 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Galerie Glas +
Locatie:
Galerie Glas +
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.