Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Als de Hemel de Aarde raakt

Als de Hemel de Aarde raakt

Te vaak zijn we bezig vanuit het aardse perspectief alle dingen te bekijken en te organiseren. Op die manier hebben we vaak leren bidden, spreken en leven. Maar wat gebeurt er als we de rollen omdraaien en vanuit de hemel durven kijken. Wat als de hemel de aarde raakt? De kerk stapt steeds meer en meer in het seizoen van een hersteld bewustwordingsvermogen. Dat we mogen leren kijken, leven en denken vanuit een hemels perspectief. Onze positie is immers vanuit de troon. Op deze dag verwachten we dat de hemel over uw situatie komt!

Mainsessie:
Als de hemel de aarde raakt - Bert de Haan

Seminars:
» Hoe kan ik meer leven vanuit een hemelse kijkwijze? - Wilma van Houwelingen
» Hoe kan ik leren om met de hemel samen te werken? - Marlies Zwaan

Wanneer?
7 november 2015 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.