Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het ontstaan van de Zwijndrechtse waard

Het ontstaan van de Zwijndrechtse waard

Lezing van Historische vereniging ZwijndrechtDe Historische Vereniging Zwijndrecht geeft op woensdag18 november, 10.30 – 12.00 uur, in Bibliotheek Walburg een lezing met als onderwerp ‘Het ontstaan van de Zwijndrechtse Waard’.

De lezing begint bij onze jaartelling en neemt je in woord en beeld mee langs de geschiedenis van bewoners, de (verdwenen) bezienswaardigheden, de bedijking en de stormachtige groei van de gemeente. Met veel herinneringen aan bebouwing en de industriële ontwikkeling van de gemeente Zwijndrecht.

De lezing wordt op populaire wijze gepresenteerd met een groot aantal beelden en is bedoeld voor jong en oud. Tickets voor deze lezing zijn te reserveren via www.debibliotheekaanzet.nl.

Wanneer?
18 november 2015 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
sborger@debibliotheekaanzet.nl
Locatie:
Bibliotheek Walburg
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.