Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Wat als opvoeden even lastig is?

Cursus Wat als opvoeden even lastig is?

Voor ouders en opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar uit Zwijndrecht houdt Rivas Zorggroep de cursus ‘Wat als opvoeden even lastig is?’. Tijdens in totaal drie bijeenkomsten krijgen de deelnemers handvatten om hen te helpen bij de opvoeding van hun kind.

Tijdens de ouderscursus ‘Wat als opvoeden even lastig is?’ gaat het onder andere over de normen en waarden bij het opvoeden. ‘Verder besteden we aandacht aan het stellen van grenzen’, verduidelijkt Myra Tobe, jeugdverpleegkundige bij Rivas. De cursus verzorgt zij samen met Veerle Meijer, orthopedagoge bij Rivas. ‘Ook wordt behandeld hoe je het beste kan reageren op moeilijke situaties.’ Ervaringen

De deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomsten ook de gelegenheid hun ervaringen te delen. 'We merken dat ouders en opvoeders het fijn vinden om ervaringen met elkaar uit te wisselen’, zegt Myra. Naast leren van elkaar, kunnen zij rekenen op advies en tips van de deskundige medewerkers.

Aanmelden kan via email of bel Rivas Zorglijn 0900-8440.

Wanneer?
Van 4 november 2015 09.00 uur tot 18 november 2015 11.15 uur
Organisator
Rivas
0900-8440
v.meijer@rivas.nl
Locatie:
Xiejezo aan de Grote Beert 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.