Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijbelstudie 'éénheid in Christus'

Bijbelstudie 'éénheid in Christus'

Op D.V. zaterdag 21 november is er een studie over ‘de éénheid in Christus’ in de Open Hof Kerk. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en de toegang is gratis.

Deze avond zal er in het bijzonder gekeken worden naar wat de bijbel zegt over de éénheid van de Kerk. Daarbij zal ook de parallel getrokken worden naar de plaatselijke gemeenten. De ‘Kerk in Zwijndrecht’ met een hoofdletter “K”. Er zal onderwijs gegeven worden over de algemene christelijke Kerk en hoe God haar als een éénheid ziet.

Zelfs de atheïst of anders godsdienstige ziet haar vaak, in eerste instantie, onder de algemene noemer ‘de Kerk’. Het denken in hokjes en vakjes komt vaak pas later in een gedetailleerd gesprek aan de orde. Deze studie zal worden gegeven door Manuel van den Ouden, medeweker bij Bonfire te Dordrecht. ‘Ik wil graag met u deze oude waarheden vanuit de bijbel delen voor de Kerk van vandaag.’ De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Bonfire is een interkerkelijk project in de binnenstad van Dordrecht. Dit gebedshuis voor de Drechtstreek is 24/7 gratis te gebruiken op aanvraag. Voor meer informatie zie: www.bonfiredordrecht.nl/bidden

De locatie van de training is de Open Hof Kerk, Wallraven van Hallstraat 2 te Zwijndrecht. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de onkosten.
 

Wanneer?
21 november 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bonfire Dordrecht
Locatie:
Open Hof Kerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.