Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maartje Wortel vertelt

Maartje Wortel vertelt

In november deelt de Bibliotheek AanZet cadeautjes uit. Dan viert zij namelijk Nederland Leest, en kunnen bibliotheekleden voor het tiende jaar op rij een gratis boekje ophalen.

Dit jaar is dat Nederland Leest de mooiste korte verhalen, een prachtige verhalenselectie, samengesteld door A.L. Snijders. Daarnaast organiseert de Bibliotheek lezingen van topauteurs. Zo verwelkomt zij op dinsdag 24 november het literaire talent Maartje Wortel voor een lezing in Spektakel, naast Bibliotheek Walburg Zwijndrecht.

Tickets zijn nu te koop, zie voor meer informatie www.debibliotheekaanzet.nl. Maartje Wortel Drie weken tussen ouderen in een verzorgingshuis wonen om geïnspireerd te raken? Dat deed schrijfster Maartje Wortel. Haar naam doet niet direct bij iedereen een belletje rinkelen, maar dit literaire talent heeft al veel nominaties en prijzen in de wacht gesleept.

Maartjes succes begon in 2007, toen ze de talentenwedstrijd Write Now! won. Daarna hebben haar korte verhalen en romans stuk voor stuk lovende kritieken ontvangen, en haar meest recente boek IJstijd was goed voor de BNG Literatuurprijs. In al haar werk blinkt Maartje uit in humor en het vermogen om met weinig woorden veel te zeggen.

Haar verhalen lees je in één adem uit, en het liefst daarna nog een keer. Maartje geeft op dinsdag 24 november, 20.00 uur een lezing in Spektakel, naast Bibliotheek Walburg Zwijndrecht (voorheen Festino). Zij vertelt dan over haar leven en werk, op eigen geestige wijze. Tickets à € 5,- voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden zijn te koop in de Bibliotheek en op www.debibliotheekaanzet.nl.

Wanneer?
24 november 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Het Spektakel
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.