Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Gezond eten in december

Voor veel mensen is december een maand waarin eten centraal staat. Vaak geeft de weegschaal na deze maand een hoger gewicht aan dan wenselijk is. Om dit te voorkomen organiseert Gezond Gewicht op Maat de workshop “Gezond eten in december”.

Na het volgen van deze (interactieve) workshop bent u in staat om juiste keuzes te makenen op een goede manier met eten om te gaan zodat u december zonder al te veel kleerscheuren door kunt komen.

De workshop wordt 2 keer gehouden en wel op: · Donderdag 26 november van 9.30 uur tot 11.30 uur · Donderdag 26 november van 19.30 uur tot 21.30 uur De workshop vindt plaats in de praktijk van Gezond Gewicht op Maat. Per groep is er plaats voor 12 deelnemers.

Omdat december een dure maand is, bedragen de kosten slechts € 5,-- p.p. Heeft u interesse, wacht dan niet met aanmelden: Vol=vol! U kunt zich aanmelden door een e-mail met uw naam, adres en telefoonummer te sturen naar gezondgewichtopmaat@live.nl. Geef tevens aan of u ’s ochtends of ’s avonds deel wilt nemen. Voor meer informatie kunt u Gezond Gewicht op Maat bellen op 06 – 15 28 98 25 of een e-mail sturen.

Wanneer?
26 november 2015 van 09.30 tot 21.30 uur
Organisator
Gezond Gewicht op Maat
0615289825
gezondgewichtopmaat@live.nl
Locatie:
Kapitein Horsmanflat 29
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.