Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verwendag alleenstaande moeders

Verwendag alleenstaande moeders

Op zaterdag 28 november is het weer zover, de verwendag voor alleenstaande moeders! Zoals altijd belooft het weer een geweldige dag te worden en we vinden het fijn als jij er ook bij bent! Het thema is “a cosy winter”. Laat het even op je inwerken, buiten is het koud en nat, binnen brandt de kachel, zijn er plaidjes, leuke workshops, ben je welkom! Vanaf 9.30 verwelkomen we je graag met warme chocolademelk en wat te snoepen.

Programma
Tussen 10.00 en 14.30 kun je deelnemen aan twee workshops naar keuze, of aan een workshop en aan een verwenmoment (let op: de verwenmomenten zijn niet voor mindervaliden te bereiken). Bekijk onderaan deze pagina het aanbod. Rond de middaqg staat er een heerlijke lunch voor je klaar, is er voldoende tijd om andere moeders te ontmoeten en gezellig te shoppen in de kringloopwinkel op ons terrein.

Wanneer?
28 november 2015 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.