Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandeling Arboretum Munnike Park

Wandeling Arboretum Munnike Park

Op zondagmiddag 29 november kunt u samen met enthousiaste IVN gidsen een wandeling maken door het Arboretum Munnike Park. De wandeling start om 13.30 uur bij ’t Weetpunt, Develpad 169 te Zwijndrecht.

Deze 2 uur durende wandeling wordt een spannende zoektocht naar ongewone knoppen aan bomen en struiken. Hoe herken je de bomen en struiken in de winter? Wat valt je op? We kijken hierbij niet alleen naar de knoppen, maar ook naar andere bijzondere kenmerken. Samen gaan we zoeken naar vormen, kleuren en geuren. Hierbij gebruiken behalve onze zintuigen, ook andere hulpmiddelen. De wandeling is interactief, dus we nodigen iedereen van harte uit om mee te doen.

Wanneer?
29 november 2015 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.