Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Barth Bakker exposeert in Fotogalerie Zwijndrecht

Barth Bakker exposeert in Fotogalerie Zwijndrecht

Barth Bakker, woonachtig in Poortugaal en lid van Fotoclub Zwijndrecht, toont in de maand november zijn werk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: Fotografie en filosofie, een boeiende combinatie.

Barth Bakker is een fotograaf die zijn gedachten en emoties omzet in beelden. De gedachten hebben meestal een filosofische grondslag, waardoor de beelden een zekere meerwaarde krijgen. Hij is sinds 2009 lid van Fotoclub Zwijndrecht en is een fotograaf die op geheel eigen wijze zijn weg in de fotografie gevonden heeft. In zijn fotografie schuwt hij het experiment niet en vaak combineert hij zijn foto’s met eigen geschreven tekst maar op zijn minst voorziet hij zijn werk van een pakkende titel.

Experiment, titel en teksten, iets dat in de fotografie bij Fotoclub Zwijndrecht niet erg algemeen is. Verder heeft Barth niet de intentie om mooie plaatjes te maken, maar wil hij de kijker deelgenoot maken van zijn emoties en gedachten. Natuurlijk moet u zelf kijken en oordelen, maar hij kan er ook zeer enthousiast over vertellen. U kan persoonlijk kennismaken met de fotograaf en zijn werk op zaterdag 14 november. In het kader van Open Atelierroute is hij ook op zondag 15 november aanwezig. Dat weekend worden er ook hout sculpturen van Peter van Beveren in de galerie tentoongesteld. Ook Peter is dan aanwezig.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: elke zaterdag in november van 11.00 uur tot 16.00 uur.
In het kader van Open Atelierroute 2015 is de galerie ook op zondag 15 november geopend van 11 tot 16 uur.
De toegang is gratis.

 

Wanneer?
Van 2 november 2015 00.00 uur tot 30 november 2015 00.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.