Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Passe-Partout

Passe-Partout

Peter van Klinken exposeert in fotogalerie Zwijndrecht.

Peter van Klinken uit Oudenbosch en lid van Fotoclub Zwijndrecht toont in de maand december zijn werk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: passe-partout.

Peter van Klinken noemt zichzelf een gelegenheidsfotograaf. Hij fotografeert niet met een vooropgezet idee of vast onderwerp. Hij zegt, dat hij vastlegt, wat toevallig voor de lens komt. Toevallig? Peter fotografeert al ruim veertig jaar, dus van toeval kan bijna geen sprake meer zijn. Met veertig jaar ervaring wordt toeval geëlimineerd tot zelf kansen scheppen met name door goed kijken. Zijn onderwerpen zijn zeer uiteenlopend. Daarmee is de titel van de tentoonstelling, passe-partout, dan ook verklaard. Veel foto’s heeft hij gemaakt in het verre buitenland, maar meer en meer vindt hij zijn inspiratie gewoon in Nederland. Soms fotografeert hij een hele tijd weinig tot niets en dan ineens is hij weer geinspireerd aan de slag. Wat ook opvalt is, dat hij de laatste tijd weer meer foto’s in zwart-wit maakt. Hij vindt dat daarmee de essentie van het beeld beter overkomt dan in kleur.
Peter is sinds 2002 lid van Fotoclub Zwijndrecht. Met zijn fotografie kan u kennis maken op zaterdag 5, 12 en 19 december. Op 5 en 19 december is Peter zelf aanwezig.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: zaterdag 5, 12 en 19 december 11.00 uur tot 16.00 uur.
De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 5 december 2015 11.00 uur tot 19 december 2015 16.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.