Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Leven in de Eindtijd (Deel 2)

Leven in de Eindtijd (Deel 2)

Deze cursus wordt gegeven door Dick Pieterman, directeur en leraar van de Bijbelschoot 'School for Harvest and Ministry'. Hij is ook veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland waar hij onder andere spreekt over thema's als genade, herstel van de mens en het hart van het evangetie. Hij weet op een heldere en inspirerende manier onderwerpen te ontvouwen en is een begaafd teraar.

Vanaf 19.30 uur is er koffie. Het coltege start om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Wanneer?
Van 9 november 2015 19.30 uur tot 21 december 2015 22.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.