Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ballenbal in Ballenbak bij ZBC'97

Ballenbal in Ballenbak bij ZBC'97

Iedere dinsdag- en woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen vanaf vijf jaar gratis en vrijblijvend kennismaken met het voetbalspel en onze gezellige voetbalclub.

Tenues en materialen zijn in ruime mate aanwezig. Iedereen heeft een eigen nieuwe bal. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal van harte welkom. Misschien kunnen we na de zomervakantie al echte wedstrijden spelen.

Wanneer?
Van 7 april 2015 16.00 uur tot 1 januari 2016 17.00 uur
Organisator
ZBC'97
Locatie:
ZBC'97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.