Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuw lesuur ouder-en-kind-gym

Nieuw lesuur ouder-en-kind-gym

Om de toenemende belangstelling voor “ouder-en-kind-gym” op te kunnen vangen heeft het bestuur van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O besloten de bestaande lessen verder uit te breiden met een nieuwe lestijd.

De nieuwe mogelijkheid is gevonden op donderdagmorgen  van 10.00 tot 11.00 uur in de O & O-turnhal aan de Uilenvliet. De eerste les start op 12 februari aanstaande.

Het geheel komt te staan onder deskundige leiding van Corina Bezemer.

Onder begeleiding van vader, moeder, maar ook oma, opa of oppas krijgt de peuter  spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen.

Belangstellenden kunnen zich ter plekke aanmelden. Nadere informatie kan verkregen worden bij het secretariaat mevrouw Nel Kortman, telefoonnummer 078-6194230 of via de website
www.o-en-o-zwijndrecht.nl

Wanneer?
Van 12 februari 2015 10.00 uur tot 1 januari 2016 11.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.