Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aquajogging

Aquajogging

Bij Sportcomplex De Hoge Devel iedere maandag Aquajogging in het wedstrijdbad van 19.30 - 20.15 uur en op woensdag van 09.45 - 10.30 uur. (wo vervalt tijdens de schoolvakanie`s) Joggen in het water met een wetbelt, minder belastend voor de spieren, en goed voor uw conditie, u hoeft geen geoefende zwemmer te zijn, iedereen kan meedoen.

Wanneer?
Van 5 januari 2015 19.30 uur tot 1 januari 2016 20.15 uur
Organisator
Sportcomplex De Hoge Devel
078-610 20 23
hogedevel@sportfondsen.nl
Locatie:
Parklaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.