Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rivas houdt inloopspreekuur

Rivas houdt inloopspreekuur

Rivas Zorggroep houdt wekelijks een inloopspreekuur in Het Baken in Zwijndrecht. Iedereen kan hier binnenlopen met vragen over zorg en voor informatie over bijvoorbeeld thuiszorg van Rivas. Geïnteresseerden zijn iedere vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur welkom.

Wijkverpleegkundige Sevilay Yildirim staat iedereen graag te woord. ‘Ik geef toelichting op alle mogelijkheden bij Rivas’, zegt zij. De verpleegkundige en dementieconsulente kan eventueel gelijk de zorg aanvragen. Daarnaast kan Sevilay, als dat nodig is, een korte gezondheidscheck doen.

Turks
Sevilay spreekt naast Nederlands ook Turks. ‘Dit is voor met name de oudere Turkse wijkbewoners prettig’, zegt ze. ‘Op die manier kunnen we ook hen informeren over de mogelijkheden bij Rivas.’ Zo kunnen zij in hun eigen taal hun problemen, vragen of klachten bespreken. ‘Ik probeer iedereen zoveel mogelijk te helpen en wanneer nodig ook door te
verwijzen.’

Rivas Zorggroep
Rivas biedt in Zwijndrecht onder andere thuiszorg, particuliere zorg, jeugdgezondheidszorg, maatschappelijk werk en kraamzorg. Daarnaast biedt Rivas ook gemaksdiensten zoals personenalarmering, zorghulpmiddelen, maaltijdservice, dieetadvisering en - begeleiding en ondersteuning bij opvoeding. Ook houdt Rivas verschillende cursussen en themabijeenkomsten, voor alle leeftijden.

Wanneer?
Van 3 mei 2013 12.00 uur tot 1 januari 2016 13.00 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
Locatie:
Wijkcentrum Het Baken, Slagveld 99
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.