Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jamsessie's weer terug in Mikado

Jamsessie's weer terug in Mikado

Zondag 31 oktober gaat Diverz weer van start met de jamsessie's in Mikado. Van 16:00-19:00 kan iedereen terecht voor een gezellige en vooral muzikale middag. Als je mee wilt jammen, breng dan je instrument mee en anders geniet je gewoon van de muziek. Drumstel en versterkers zijn aanwezig.

Wanneer?
31 januari 2016 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
Mikado
078 6191276
m.kruidenier@diverz
Locatie:
Onderdijkserijweg 201
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.