Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bewegen 50+

Bewegen 50+

Wekelijks een uur werken aan de conditie en gezondheid, dat bereikt u door deel te nemen aan het bewegen voor 50-plussers. Op een rustige, maar prettige manier werkt u onder leiding van een ervaren docente aan uzelf.

De spieren wat soepeler, de botten wat sterker, dit alles wordt bereikt door slechts een uurtje per week deze activiteit te volgen. Kom en beweeg op muziek op woensdagochtend.

Geinteresseerd? Neem dan de telefoon en bel, dit kan elke werkdag van 9-12 uur, en schrijft u in voor deze gezellige groep.

Wanneer?
Van 16 februari 2011 11.15 uur tot 1 februari 2016 12.15 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.