Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie 'In het Blauwe!' in gemeentehuis

Expositie 'In het Blauwe!' in gemeentehuis

In het blauwe stap je als je begint met het maken van een kunstwerk. Dat is wat deze drie kunstenaars samenbrengt. Vanuit een flard of een herinnering ontstaan al werkend nieuwe werelden. Met strakke ritmische lijnen van een gewone Bic balpen, met alledaagse spullen, of vloeiende kleurige verfstreken, komen balancerende gebouwen, landschappen, ruimtes en dagelijkse spullen tot leven, die een verhaal vertellen en een ziel krijgen. Waar kijkt dat meisje naar? Wat staat er in dat schrift geschreven? Het plezier van het maken is duidelijk aanwezig. Ernst, humor en fantasie nemen vervolgens de kijker mee…in het blauwe…dichters reageren door hun taal en scheppen zo weer een nieuwe bewegende en verstilde wereld.

De opening zal opgeluisterd worden door een bijdrage van “woorden worden zinnen” van het platform voor woordkunst.

Bezichtiging expositie
Vanaf woensdag 20 januari tot en met 19 februari is de expositie te bezoeken, op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur in de expositieruimte van het Oude Raadhuis, ingang Burgemeester de Bruïnelaan.

Wanneer?
Van 20 januari 2016 15.00 uur tot 19 februari 2016 00.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Oude Raadhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.