Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrije inloop-avond

Vrije inloop-avond

Elke 1e donderdag van de maand is er voor niet-leden de mogelijkheid langs te komen met vragen over de aquariumhobby. Heeft u vragen over specifieke zaken, dan neemt u het best een foto van uw aquarium en een watersample mee.Ook als u gewoon geïnteresseerd bent, dan bent u welkom.

Wanneer?
7 april 2016 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Aquariumvereniging de Natuur in Huis
078-6195934
ndk@kpnmail.nl
Locatie:
Uilenvliet 37 B - 3333 BS - Zwijndrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.