Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt in Wijkcentrum Kubiek

Rommelmarkt in Wijkcentrum Kubiek

Op zaterdag 16 april is het weer zover….De gezellige rommelmarkt in Wijkcentrum Kubiek.  Houdt u ervan om lekker tussen de rommeltjes te snuffelen, of op zoek naar een aanvulling van uw verzameling? Kom dan naar de rommelmarkt van Wijkcentrum Kubiek. Wellicht is er iets van uw gading bij…. Men is welkom van 09.00 uur tot 13.00 uur. Wijkcentrum Kubiek is te vinden aan de Zwaluwstraat 1 te Zwijndrecht

Wanneer?
16 april 2016 van 09.00 tot 13.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.