Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijzonder Koffieconcert Lindtse Kerk

Bijzonder Koffieconcert Lindtse Kerk

Op zondag 17 april a.s. vindt in de Lindtse Kerk aan de Develweg 28 in Zwijndrecht een heel bijzonder koffieconcert plaats. In plaats van een traditioneel concert is er deze keer een muzikale raamvertelling, uitgevoerd door vocalgroep CHORAL.

Deze vocalgroep toert sinds 2008 door Nederland met de vertelling ‘Chagall, de schilder en de liefde’. Het is een muzikale raamvertelling over het leven (en de liefdes) van de Joods-Russische schilder Marc Chagall. Rondom één van zijn schilderijen over het Hooglied ontrolt zich het verhaal, dat in woord en zang zijn kleur en kracht krijgt. De tintelende vreugde, verdriet om verlies en scheiding, maar ook de verraste vreugde om op latere leeftijd weer verliefd te zijn, krijgt allemaal zijn plek. Verder klinken in het verhaal de Joodse wortels van Chagall: Hooglied, rabbijnse woorden en chassidische legenden. Het is al met al een onvergetelijk verhaal dat sterke indrukken achterlaat.

Choral geniet grote bekendheid bij kerken voor de invulling van evenementen en bijeenkomsten waar geprobeerd wordt jongeren en/of andere dan reguliere kerkbezoekers te trekken. Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 12.00 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
17 april 2016 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
Lindtse Kerk
Locatie:
Develweg 28
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.