Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Scharrelkids themamiddag

Scharrelkids themamiddag

Het gehele jaar door organiseert IVN natuuractiviteiten voor de jeugd van 8-12 jaar. NB: Voor jongere kinderen minder geschikt. Een zaterdag- en/of een woensdagmiddag van de maand maken de kinderen met hun (groot) ouders op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving.

We vinden het belangrijk dat kinderen hierbij zelf dingen kunnen ontdekken. Vast onderdeel is een onderzoek, spel of opdracht. Per maand wordt een onderwerp gekozen dat aansluit op het seizoen: vogels, vlinders, waterdiertjes, planten, bomen…..

Vandaag is er een themamiddag 'Quiz in het Park' met Attie Zandee.

Kijk voor meer informatie in de folder van Scharrelkids

Wanneer?
20 april 2016 van 15.00 tot 16.30 uur
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.