Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranjemiddag

Oranjemiddag

Voor alle senioren in Zwijndrecht een gezellige oranje middag. Gratis kopje koffie of thee met tompouce, lekkere hapjes en een drankje. Entree: gratisOpgeven noodzakelijk: E-mail: swozreserveringen@gmail.com of telefonisch: 078 - 6122597.

Wanneer?
22 april 2016 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
SWOZ de Nederburgh
078-6122597
n.dejonge@swoz.com
Locatie:
SWOZ de Nederburgh
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.