Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Remco schade biij Fotogalerie Zwijndrecht

Remco schade biij Fotogalerie Zwijndrecht

Remco Schade (1964) uit Haaften en lid van Fotoclub Zwijndrecht toont in de maand april zijn werk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: Zoveel te zien.

Remco is sinds 2009 lid van Fotoclub Zwijndrecht. Behalve inspiratie via de fotoclub kijkt hij ook graag naar het werk van beroepsfotografen en overige kunstenaars. Verder is hij een groot liefhebber van bijzondere en eigenzinnige fotoboeken, wat toch wel enigszins in overeenstemming is met zijn eigen fotografie. Remco is op 2 en 23 april zelf in de galerie aanwezig.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: zaterdag 2, 9, 16, 23 en 30 april 11.00 uur tot 16.00 uur.
De toegang is gratis.

Voor meer info, klik hier.

Wanneer?
Van 2 april 2016 11.00 uur tot 30 april 2016 16.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.