Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportcomplex De Hoge Devel Vaderdag

Sportcomplex De Hoge Devel Vaderdag

Zondag 19 juni VADERDAG, alle vaders mogen gratis zwemmen bij Sportcomplex De Hoge Devel. Van 09.00-10.00 uur Vroege Vogel zwemmen in het wedstijdbad en/of recreatief zwemmen van 10.00-16.00 uur in het recreatie- en wedstrijdbad. Neem je vader mee en kom lekker zwemmen!

Wanneer?
19 juni 2016 van 09.00 tot 16.00 uur
Organisator
Sportcomplex De Hoge Devel
078-610 20 23
hogedevel@sportfondsen.nl
Locatie:
Parklaan 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.